Sivut

maanantai 29. joulukuuta 2014

2 Kuukauden suosikkia!

Teen nyt ihan ensimmästä kertaa koko bloggaushistoriani aikana "kuukauden suosikit" postauksen. Muuten olisin tehnyt videolla, mutta niitä on vain pari kappaletta, joten videona se olisi voinut olla aika tylsä. 
En siis todellakaan tiedä, miten tää postaus pitäisi oikeasti tehdä, mutta teen sen niinkuin parhaaksi näen.



Ensimmäisenä Puman "Brasil limited edition" hajuvesi. Tämä ostettiin Kärkkäiseltä alunperin siskolleni Emmalle, mutta hän ei sitä enää edes käytä, joten itse olen ruvennut käyttämään tätä hajuvettä aika paljon. Pidän hajuvesipullon ulkonäöstä. Se on ulkonäöltään että hajultaan todella raikas ja kirkas, ja sen takia tykkäänkin tästä. Pullo on tosi pieni, joten mahtuu helposti vaikka taskuun tai repun pieneen sivutaskuun tai lokeroihin. Hajuvesi maksoi 49.95e.



Ja toisena Yves Rocherin "Hydra vegetal" päivävoide. Sain tämän isomummoltani joululahjaksi. Ennen en ole päivävoiteita käyttänyt, mutta kun tämän sain, rupesin käyttämään tätä säännöllisesti. Itse purkki on minusta tosi suloinen, ja hyvin muotoiltu käteen sopivaksi. Purkki on pieni, joten helppo pitää mukana. Voide kosteuttaa ihoa, ja imeytyy heti joten sen päälle voi esim meikata, joten voi pitää myös meikin pohjustuksena. Itselläni tämä toimii niin hyvin, että laitan tätä joskus jopa yöksi. Mulla on nyt varsinkin talvella ruvennut poskista iho kuoriutumaan ikävästi, ja varsinkin meikatessa se häiritsee. Kun sain tämän voiteen, heti seuraavana päivänä iho oli paljon paremman näköinen ja tosi pehmeä. Kuoriutunutta ihoa oli enää tosi vähän jäljellä, joten voin oikeasti sanoa että tämä voide toimii!

Mitä piditte postauksesta, vaikka tuotteita olikin vain kaksi?
Onko teillä kokemusta näistä tuotteista?

8 kommenttia:

  1. Sulla on ihana blogi. Jatka samaan malliin:)!

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja mullakin on toi päivävoide ja sain sen tänä vuonna joululahjaks. En ole vielä kokeillut sitä mutta huomenna ajattelin sitten kokeilla ennen meikkaamista. Voisit käydä kurkkaamassa mun lifestyle blogia ja jos siis vaan haluat niin voisit tehd jonkun bannerin mulle, kun en osaa itse tehdä. Niin laita sähköpostiisi viestiä jos siis haluat tehdä mulle bannerin blogiin: karoliina.leiri@gmail.com. Tuo on mun sähköposti ja tässä on mun bogi:
    Http://moonshinesnow.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! Kannattaa joo kokeilla, on kyllä ollu ihan huippu rasva:)! Ja joo käyn kattomassa blogis.

      Poista
  3. Hyvä postaus ja hyvin perustelit noi jutskat, tsemppiä bloggaamiseen ja Huilun kanssa!:)

    VastaaPoista
  4. Mooi!Kiva blogi sull(:Voisiksä tehdä joululahjojen esittelyvideon /postauksen?

    VastaaPoista